Home / Anunturi / Anunt important pentru studenți si cadre didactice referitor la sesiunea de restante 19 februarie – 4 martie 2018

Anunt important pentru studenți si cadre didactice referitor la sesiunea de restante 19 februarie – 4 martie 2018

Inscrierea la sesiunea de restante se face on-line pe campus.cmu-edu.eu la Survey and Statistics-Planificare restante.

Conditia este ca inainte de inscriere studentul sa faca plata restantelor, campul Chitanta fiind obligatoriu. Disciplina restanta si numele cadrului didactic se aleg din listele predefinite.

Studentii cu “sesiune deschisa” vor completa 0 in campul Chitanta (numai pentru examenele din anul anterior), iar cei din anul IV complementar introduc chitanta cu care au achitat taxa.

La incheierea perioadei de inscriere (19 februarie, ora 11), Decanatul va sorta inscrisii dupa cadrul didactic. Daca numarul de restantieri este 5-6 studenti sau mai mic, cadrul didactic ii poate primi la curs si/ sau seminar/ laborator pentru examinare.

In cazul in care sunt inscrisi mai mult de 5-6 restantieri la aceeasi disciplina , Decanatul  va programa o sedinta separata de examinare cu consultarea cadrului didactic respectiv. Programarea restantei va fi afisata la aceeasi adresa in timp util de catre Decanat.

La examen studentii vor prezenta carnetul de student, cartea de identitate si cererea pentru restante (formularul de la casierie) cu chitanta atasata.

Top