Home / Anunturi / Programul de burse KMG INTERNATIONAL 2018

Programul de burse KMG INTERNATIONAL 2018

Lansăm programul de burse 2018, adresat viitorilor specialiști din industria de petrol & gaze! Ne propunem să continuăm să sprijinim educația și aspirațiile generațiilor viitoare. De aceea, cu ocazia aniversării Centenarului Marii Unirii, ne reafirmăm angajamentul pentru performanță și educație în România, motivați fiind și de rădăcinile puternice ale brandului nostru românesc – Rompetrol.

Pagina oficiala (puteti aplica pt. bursa aici)

100 de burse vor fi oferite candidaților cu performanțe deosebite printr-un proces riguros de selecție: 50 de burse vor fi acordate studenților din cadrului programului de practică al Grupului, selecționați pe baza performanței lor, iar restul de 50 de burse vor fi oferite elevilor/studenților ce aplică pentru call-ul programului (25 de burse pentru elevi de liceu și 25 pentru studenți).

Eligibilitate:
Programul de burse se adresează elevilor de liceu și studenților din Ploiești, Constanța și București ce urmează studii în domeniile de mai jos:

  • Profil liceu: chimie, mecanică, electric, automatizări.
  • Profil universitar: chimie, inginerie mecanică și electrică, energetică, petrol & gaze (ingineria petrolului si gazelor, tehnologia petrolului și petrochimie, prelucrarea petrolului si petrochimie), economie, construcții.

Calendar:
15 septembrie – 15 octombrie: Perioada de înregistrare – depunerea candidaturilor
15 octombrie – 25 octombrie: Evaluarea candidaților de către juriu
26 octombrie: Anunțarea câștigătorilor
Noiembrie – Decembrie 2018: Primirea bursei (sumă integrală).

Criterii de evaluare:
Ne dorim să selectăm elevi și studenți performanți, de aceea procesul de selecție se va baza atât pe rezultate academice, cât și pe activități extra curriculare și motivația personală, prezentate în scrisoarea de  intenție (care va cuprinde și o justificare financiară a bursei).

Ce căutăm?

  1. Elevi de liceu/Studenți cu media generală peste 8 (aplicabil pentru toți anii de studiu din liceu sau facultate)
  2. Dorința de a-ți dezvolta cariera în domeniul energetic
  3. Determinare, entuziasm și capacitate de învățare rapidă
  4. Implicarea în activități extra-curriculare/voluntariat este considerată un avantaj.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la adresa de email: scholarships@rompetrol.com.
Vă dorim mult succes!

Top