Home / Anunturi / Programul de Internship 2019 – CHIMPEX

Programul de Internship 2019 – CHIMPEX

Și TU poți face parte din Programul de Internship 2019

SC CHIMPEX SA este unul dintre liderii de pe piața de profil din Constanța din 1971, membru al Ameropa Grup, începând cu anul 2012. Este unul dintre cei mai mari operatori portuari și are ca activitate principală încărcarea/descărcarea de nave, dar și depozitare și ambalare. Mărfurile stocate sunt în cea mai mare parte cereale, oleaginoase, șrot de soia, de floarea soarelui și de rapiță, îngrășăminte, zahăr, fosfat și apatită, țevi, sârmă. Este situat într-una dintre cele mai bune locații strategice din Portul Constanța, cu acces facil pe cale rutieră, feroviară și maritimă.

Ce este Programul de Internship?

O oportunitate de învăţare, pe o perioadă de 2 luni de zile (octombrie- noiembrie, 4 ore pe zi), în cadrul unui terminal integrat din Portul Constanța. Pentru mai multe informaţii te invităm la Prezentarea de Companie, din data de 14 Martie 2019, în Aula Universității, ora 11.30.

Data limită primire CV-uri: 31 Mai 2019

Adresa: career@chimpex.ro

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul societății, cu sediul în Incinta Port Constanța, Dana Nr. 54, la Departamentul Resurse Umane sau pot trimite CV ul la adresa: career@chimpex.ro

Top