Home / Anunturi / Concurs de realizare logo

Concurs de realizare logo

TEMA CONCURSULUI

În contextul aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și China, Ambasada Republicii Populare Chineze în România organizează un concurs de realizare a unui logo consacrat acestui eveniment.

PARTICIPANȚII

La concurs pot participa toate categoriile de cetățeni români, în special tinerii și studenții români, diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care studiază în România.

CONDIȚII ȘI SPECIFICAȚII PRIVIND LOGO-UL

Logo-ul trebuie să fie o lucrare originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice. Creația logo-ului trebuie să fie cu o temă proeminentă și o concepție nouă, concisă și clară.
Creația logo-ului trebuie să corespundă prevederilor legislației din China și România.
Logo-ul trebuie să fie însoțit de o prezentare de text detaliată, inclusiv concepția despre creație, semnificația simbolică a semnelor grafice și a culorilor, informațiile, fotografia și datele de contact ale autorului.
Logo-ul trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 600 DPI și să îndeplinească cerințele tipografice.
Participantul trebuie să fie un individ sau un grup de persoane. Numărul proiectelor de logo depuse de fiecare participant nu este limitat.
Toate drepturile patrimoniale și beneficiile cu privire la logo-urile câștigătoare aparțin organizatorului – Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Organizatorul are dreptul să le folosească gratuit și să le exploateze după cum consideră cuvenit, în conformitate cu nevoile sale.
Dreptu final de interpretare a acestui concurs aparține Ambasadei Republicii Populare Chineze în România.

MODUL DE PARTICIPARE

Lucrările create pe hârtie pot fi trimise prin poștă la adresa Ambasadei Republicii Populare Chineze în România: Șoseaua Nordului, nr. 2, Sector 1, București 014101. Lucrările în variantă electronică pot fi trimise prin e-mail la chinaemb_ro@mfa.gov.cn.
Termenul limită de depunere a lucrărilor în concurs este 12 aprilie 2019.

DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR ȘI ACORDAREA PREMIILOR

În cadrul concursului se vor acorda un premiu I în valoare de 2000 de lei, 2 premii II în valoare de 1000 lei fiecare, 5 premii III în valoare de 300 lei fiecare și 10 premii de încurajare în valoare de 150 de lei fiecare.

Ambasada Republicii Populare Chineze în România va juriza lucrările depuse în concurs, va publica lista câștigătorilor și va organiza o ceremonie de premiere.
Numere de telefon de contact: 021/233.13.87, 021/232.88.58.

Top