Home / Anunturi / Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!” s-a încheiat cu succes

Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!” s-a încheiat cu succes

Universitatea Maritimă din Constanța a fost vineri, 17 Mai 2019 gazda primei ediții a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”. Concursul organizat de Facultatea de Navigație și Transport Naval și finanțat de Ministerul Educației Naționale a adus împreună 50 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației.

Sub coordonarea profesorilor de navigație, elevii de la Liceul Teoretic “Carmen Sylva” Eforie Sud, Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța, Liceul Teoretic “Ioan Cotovu” Hârșova, Colegiul National “Mircea cel Batran”, Liceul „Tehnologic” Topraisar și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, împreună cu studenții de la Facultatea de Navigație au concurat în echipe mixte pentru a deveni Căpitani pe nava viitorului! Ei au condus nave virtuale în cadrul simulatoarelor de navigație, au participat la operațiuni de încărcare-descărcare a tancurilor petroliere și au arătat că pot forma echipaje de succes!


Desemnarea echipajelor câștigătoare, acordarea diplomelor și înmânarea premiilor constituie un semn de recunoaștere a abilităților de conducere dar și un motiv în plus pentru a reveni cu forțe proaspete la următoarea ediție.Felicitări tuturor participanților!

Organizatori:

Conf Univ Dr Nicoleta Acomi, Coordonator de activitate

Conf Univ Dr Eugen Bârsan, Organizator concurs

SL Dr Mircea Zus

SL Dr Ramona Tromiadis

Top