Acasa / Anunturi / Cazare an universitar 2019/2020

Cazare an universitar 2019/2020

Solicitare cazare

Studenții Universității Maritime din Constanța, școlarizați la cursuri de zi, cu domiciliul stabil aflat la o distanță  mai mare de 50 km față de Municipiul Constanța pot solicita cazare în căminele universității pentru anul universitar 2019/2020.

Solicitarea se face în scris, completând formularul Cerere de cazare, care poate fi procurat de la Sala P014 – Sediul Central, sau descărcat de pe site-ul universității (www.cmu-edu.eu).

Formularul ,,Cerere de cazare” însoțit de o copie a actului de identitate se poate depune și înregistra la Sala P014 – Sediul Central, sau se poate transmite în format electronic pe adresa de e-mail camine@cmu-edu.eu. În acest caz, studenții primesc e-mail cu numărul de înregistrare al solicitării de cazare.

Studenții care se încadrează în Criteriul performanță, în Criteriul social sau în Criteriul medical, vor specifica acest lucru prin mențiunea „solicit încadrarea în Criteriul performanță/social/medical”. Actele necesare sunt specificate pe site-ul Universității Maritime din Constanța (https://cmu-edu.eu/studenti/camine-stundentesti/).

Dosarul aferent criteriului social este destinat numai procedurii de cazare în Complexul Studențesc de Cazare al Universității Maritime din Constanța. Pentru obținerea Bursei sociale se întocmește un alt dosar, care se depune conform Regulamentului de acordare a burselor în cadrul Universității Maritimă din Constanța, afișat pe site-ul universității.

În Complexul de Cazare al Universității Maritime din Constanța nu au drept de cazare studenții care:

– au înstrăinat locul de cazare;

– au fost sancționați cu excluderea din cămin şi sancțiunea nu a expirat;

– au înregistrat restanțe la achitarea tarifului de cazare;

– au produs pagube materiale care nu s-au recuperat/nu au predat bunurile de uz individual care  le-au fost încredințate spre folosință.

 

Perioada de depunere a cererilor de cazare:

Pentru anii II, III și IV de studiu – licență, anul II masterat, anii II și III doctorat 03 iunie 2019 – 17 iulie 2019;

Pentru anul I de studiu din anul universitar 2019/2020 – licență, masterat, doctorat – de la finalizarea procedurii de înmatriculare până la data de 20 septembrie 2019.

Cererile de cazare depuse după termen vor fi luate în considerare în limita locurilor rămase disponibile, după efectuarea cazărilor.

Programul de depunere a cererilor de cazare:

De luni până vineri, de la ora 09.00 la ora 14.00.

  1. Repartizarea locurilor de cazare conform Procedurii operaționale privind organizarea și efectuarea cazărilor în Complexul Studențesc de cazare al Universității Maritime din Constanța:

IV.1.  Pentru studenții din anii II, III și IV de studiu – licență, anul II masterat, anii II și III doctorat se efectuează în intervalul 01 – 15 august 2019.

IV.2. Pentru studenții care vor fi înmatriculați în anul I la studii de licență, masterat, doctorat se efectuează cu 5 (cinci) zile lucrătoare înainte de începerea anului universitar.

 

 

Top