Acasa / Anunturi / În atenția tuturor studenților

În atenția tuturor studenților

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR

Vă reamintim că începând cu data de 05.10.2020 accesul în universitate a fost restricționat, din cauza contextului actual al pandemiei COVID-19.

Comunicarea cu departamentele/ structurile universității se realizează în sistem online!!!

Toate solicitările de adeverințe/ situații școlare/ prelungire de școlaritate/ reînmatriculare, etc. se vor transmite pe adresele instituționale de e-mail:

Plata taxelor de studii/ (re)înmatriculare/ eliberare documente de studii/ reexaminări se face exclusiv online, accesând:

Plata Online a Taxelor

Pentru vizarea carnetelor/ legitimațiilor de student (anii de studiu: II, III, IV) vă rugăm să depuneți documentele la recepția universității zilnic, între orele 08:00-11:00.

Documentele vizate se pot ridica în aceeași zi, de la recepție, în intervalul orar 13:00-15:00, pe baza documentelor de identificare (C.I./pașaport/ permis de conducere).

Adeverințele solicitate prin e-mail, pentru care se dorește eliberarea în original, se vor ridica de la recepție, în intervalul orar 13:00-15:00, conform comunicării primite de la secretariat.

Pentru depunere/ eliberare documente de studii în original, vă rugăm să vă adresați următoarelor departamente, în vederea programării:

Comunicarea cu Departamentul IMO se realizează (inclusiv pentru programări) prin e-mail: imo@cmu-edu.eu

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați site-ul universității: www.cmu-edu.eu

De asemenea, nu uitați că pentru alte probleme studențești vă stau la dispozitie:

Conf. univ. dr. ing. Radu-Ioan Hanzu-Pazara – Prorector pentru sudenți și relația cu mediu economic și socio-cultural: radu.hanzu@cmu-edu.eu
Ing. Elena Ionașcu – Referent de specialitate pe relația cu studenții: elena.ionascu@cmu-edu.eu 

Vă muțumim și contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră.

Top