Acasa / Anunturi / Anunț important privind desfășurarea laboratoarelor

Anunț important privind desfășurarea laboratoarelor

Desfășurarea laboratoarelor

  • La laboratoarele fizice programate în orarul postat pe site se vor prezenta doar studenții din subgrupele programate.
  • Aceștia vor veni exact la orele și în sălile programate.
  • Nimeni nu poate intra în sală peste studenții programați, având în vedere faptul că nu se va depăși numărul de maxim 10 studenți/ sală.
  • Studenții programați vor fi întâmpinați de personal didactic și administrativ la intrarea în instituție, vor fi testați privind temperatura, iar în săli vor păstra distanță între ei, conform reglementărilor legale.
  • Se vor efectua lucrările pe echipamentele din laborator, iar referatele, însemnând calcule, curbe și concluzii se vor completa acasă.
  • În cămin se vor caza doar studenții care sunt programați la activitatea de laborator și numai pe perioada recuperării laboratoarelor.

Liste Repartizare


N.B.: Studenții care au efectuat practică ambarcată în anul universitar 2020 – 2021 vor avea laboratoarele echivalate automat, pentru toate disciplinele la care se organizează activitate didactică față în față.

Studenții care lucrează în domeniul disciplinelor pentru care se organizează activitate față în față pot echivala orele de laborator prin prezentarea unei adeverințe/ declarații pe propria răspundere care certifică faptul că activitatea întreprinsă acoperă competențele dobândite la disciplinele respective.

** De asemenea, conform Hotărârii de Senat nr. A.4 din 24 martie 2021 studenții străini vor participa la activitățile de laborator, în regim on-line, din cauza restricțiilor de deplasare impuse de situația epidemiologică actuală.

Top