Acasa / Anunturi / Planificare stagiul de practică

Planificare stagiul de practică

Planificare stagiul de practica studenti – Seria II 21.06-09.07.2021

Facultatea de Electromecanică

In prima zi de practica marti 22.06.2021,va veti prezenta la UMC in Aula pentru protectia muncii.

Dupa finalizarea activitatii de Protectia Muncii, veti fi coordonati de supraveghetorul de practica alocat. Va rog sa aveti asupra dvs cartea de identitate, adeverinta medicala de clinic sanatos – apt pentru practica si sa purtati masca!

Studentii care s-au inscris la Practica, dar nu se regasesc pe liste vor trimite mail la adresa mihaela.barhalescu@cmu-edu.eu pentru clarificarea situatiei.


Planificare stagiul de practica studenti – Seria I

Facultatea de Navigatie

In prima zi de practica (ziua ne va fi confirmata de fiecare partener de practica și va diferi de la o grupă la alta) va veti prezenta la UMC in Aula pentru protectia muncii.
Atentie – prima zi nu este neapărat luni. Ziua si ora vor fi afisate ulterior in sectiunea de practica de pe campus. Dupa finalizarea activitatii de Protectia Muncii, veti fi coordonati de supraveghetorul de practica alocat. Va rog sa aveti asupra dvs cartea de identitate, adeverinta medicala de clinic sanatos – apt pentru practica si sa purtati masca!
Studentii/Masteranzii care s-au inscris la Practica, dar nu se regasesc pe liste vor trimite mail la adresa nicoleta.acomi@cmu-edu.eu pentru clarificarea situatiei.
Top