Acasa / Anunturi / În atenția tuturor studenților

În atenția tuturor studenților

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR

Începând cu data de 25.10.2021 accesul în universitate a fost restricționat, din cauza contextului actual al pandemiei COVID-19.

Comunicarea cu departamentele/ structurile universității se realizează în sistem online!!!

Toate solicitările de adeverințe/ situații școlare/ prelungire de școlaritate/ reînmatriculare, etc. se vor transmite pe adresele instituționale de e-mail:

Plata taxelor de studii/ (re)înmatriculare/ eliberare documente de studii/ reexaminări se face exclusiv online, accesând:

Plata Online a Taxelor

Pentru vizarea carnetelor/ legitimațiilor de student (anii de studiu: II, III, IV) vă rugăm să depuneți documentele la recepția universității zilnic, între orele 08:00-11:00.

Documentele vizate se pot ridica în aceeași zi, de la recepție, în intervalul orar 13:00-15:00, pe baza documentelor de identificare (C.I./pașaport/ permis de conducere).

Adeverințele solicitate prin e-mail, pentru care se dorește eliberarea în original, se vor ridica de la recepție, în intervalul orar 13:00-15:00, conform comunicării primite de la secretariat.

 

Pentru depunere/ eliberare documente de studii în original, vă rugăm să vă adresați următoarelor departamente, în vederea programării:

Contactul fizic cu secretariatele universității se poate face în zilele de Luni, Miercuri și Vineri între orele 12:00 – 14:00, numai pentru probleme care nu pot fi rezolvate în sistemul Online. Pentru informații vă rugăm sa contactați secretariatele la numerele de telefon afișate mai sus.

Comunicarea cu Departamentul IMO se realizează (inclusiv pentru programări) prin e-mail: imo@cmu-edu.eu

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați site-ul universității: www.cmu-edu.eu

De asemenea, nu uitați că pentru alte probleme studențești vă stau la dispozitie:

Conf. univ. dr. ing. Radu-Ioan Hanzu-Pazara – Prorector pentru studenți și relația cu mediu economic și socio-cultural: radu.hanzu@cmu-edu.eu
Ing. Elena Ionașcu – Referent de specialitate pe relația cu studenții: elena.ionascu@cmu-edu.eu 

Vă muțumim și contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră.

Top