Acasa / Anunturi / Anunț cazare studenți Masteranzi

Anunț cazare studenți Masteranzi

În atenția candidaților la masterat care doresc să ocupe un loc în Complexul Studențesc de Cazare al Universității Maritime din Constanța

În perioada 28 – 29 octombrie, concomitent cu confirmarea locului de masterat, masteranzii Universității Maritime din Constanța, școlarizați la cursuri de zi, cu domiciliul stabil aflat la o distanță mai mare de 50 km față de Municipiul Constanța pot solicita cazare în căminele universității pentru anul universitar 2022/2023, la secretariatul universității.

Solicitarea se va face prin completarea Formularului ”Cerere de cazare” și atașarea copiei C.I..

Masteranzii care se încadrează în criteriul performanță, criteriul social, criteriul medical sau în criteriul voluntariat vor specifica acest lucru prin mențiunea „solicit încadrarea în criteriul performanță/social/medical/voluntariat”.

Actele necesare sunt specificate pe site-ul Universității Maritime din Constanța – secțiunea Studenți/Cămine studențești.

Lista de repartiție în cămine se publică pe data de 30.09.2022, iar preluarea locului de cazare se poate face pe data de 03.10.2022, în intervalul orar 09:00 – 14:00. – conform specificațiilor din lista de repartiție.

Top