Acasa / Anunturi / Comunicat furnizare apă caldă cămine studențești

Comunicat furnizare apă caldă cămine studențești

Urmare a sesizărilor făcute de studenții cazați în Căminul Studențesc A2 – str. Mircea cel Bătrân nr. 104 și Căminul Studențesc Far nr. 3 – str. Timonei nr. 6 cu privire la disconfortul major creat de prelungirea întreruperii furnizării apei calde vă comunicăm următoarele:

Universitatea Maritimă din Constanța are contract de furnizare în sistem centralizat a energiei termice sub formă de încălzire și apă caldă de consum cu Societatea Termoficare Constanța SRL.

Ca urmare a unor avarii majore identificate pe rețelele de termoficare care alimentează punctele termice PT 41 și PT 150 din care sunt alimentate cu energie termică Căminul Studențesc Far 3 și Căminul Studențesc A2 a fost întreruptă de către Societatea Termoficare Constanța SRL alimentarea cu apă caldă  pentru remedierea defecțiunilor.

Conform comunicatului publicat pe site-ul Societății Termoficare Constanța SRL suntem informaţi că la data de 30.10.2022 cu ocazia umplerii Magistralei 1 furnizorul de energie termică s-a confruntat cu o altă avarie pe această magistrală.

În prezent Societatea Termoficare Constanța SRL execută lucrările necesare pentru remedierea avariei amplasată pe conducta tur DN 800 din curtea Oil Terminal, estimându-se reluarea furnizării în cursul nopții de marți spre miercuri (01.11.2022  – 02.11.2022).

Comunicat oficial Societatea Termoficare Constanța SRL: https://termoficare-constanta.ro/2022/10/31/comunicat-42/

Top