Header Image
Acasa / Raiffeisen – Unbox Studentocard

Raiffeisen – Unbox Studentocard

Card pentru tineri

Ia-ti cel mai tare card!

Cu Studentocardul Mastercard sau Mastercard Standard, ai mereu controlul asupra banilor tai prin aplicatia Smart Mobile, plus ZERO comisioane de administrare.
Daca devii client Raiffeisen si alegi cardul de debit Studentocard Mastercard sau Mastercard Standard dupa prima plata de 30 lei, noi iti dam garantat 50 lei inapoi pe card.
Mai mult, la finalul fiecarei luni de campanie poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 laptopuri, doar pentru tine. Vezi Regulamentul promotiei

Avantajele tale

Zero costuri

0 Lei cost de achizitie card; 0 Lei comision de administrare anuala; 0 Lei comision pentru retragerile in lei de la bancomatele oricarei banci din Romania 0 Lei comision la tranzactiile in Lei efectuate prin seviciile de internet si mobile banking; 0 Lei comision la plata prin card la comercianti.

Extra fonduri

Lucrezi? Incaseaza-ti salariul pe Studentocard sau cardul de debit Mastercard Standard si nu te costa nimic! Ai acces la salariul tau cu zero costuri. In plus, daca ai nevoie de bani poti apela la Overdraft preferential, dobanda este mai mica decat cea standard: marja 4,99%+ IRCC.

Iti iei cardul online

Aplici direct din Smart Mobile pentru cardul tau de debit Mastercard oricand doresti.

Incasari rapide

Primesti bani rapid, direct pe card, de la parinti, rude sau prieteni, fara niciun cost.

Control sporit al banilor tai

Afli imediat pe telefonul mobil, prin push notification din aplicatia Smart Mobile, daca se face o tranzactie din/ in contul tau asociat Studentocardului.

Top