Header Image
Acasa / Raiffeisen – Unbox Studentocard

Raiffeisen – Unbox Studentocard

La Raiffeisen Bank ai ZERO COSTURI cu Studentocardul

Când ești tânăr, ai toată viaţa în faţă. Singura ta grijă este, poate, găsirea primului loc de muncă. Și chiar dacă l-ai găsit sau nu, tot ai nevoie de un card care să-ţi ofere acces rapid și simplu la banii tăi. Și ar fi foarte tare să ai și ZERO costuri. E bine, acum le ai pe toate! Cu pachetul de cont curent ZERO Simplu ai Studentocardul cu ZERO costuri. Poţi să retragi bani de la orice bancomat din România sau să foloseşti serviciile de internet şi mobile banking cu ZERO costuri şi nici nu ai taxa de administrare card.

CUM POŢI SĂ-ŢI IEI UN STUDENTOCARD?

Aplică online pe raiffeisen.ro, studentbank.ro sau vino în orice agenţie Raiffeisen Bank și completează cererea pentru Studentocard.

Cine poate aplica pentru Studentocard?

Orice tânăr, cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani, care vrea să aibă acces la banii lui, oriunde și oricând, cu ZERO costuri.

PRIMUL JOB?

Lucrezi? Cu Studentocardul ai acces la salariul tău cu ZERO costuri. Iar partea și mai cool este că, dacă ai nevoie de bani, poţi utiliza componenta de Overdraft (descoperit de cont) și ai limita de credit de până la 6 salarii.

ECONOMII SUPER-PROFITABILE

Când ești tânăr, fiecare leu în plus contează. Dacă ai de gând să pui bani deoparte pentru o nouă pereche de sneakers, o vacanţă, Raiffeisen Bank te ajută cu o dobândă avantajoasă la contul de economii Super Acces Plus, în lei. Mai mult, poţi depune sau retrage bani oricând, fără să ”pierzi din dobândă”, iar administrarea lunară a contului este gratuită.

Avantaje Pachet ZERO Simplu

  • Card de debit și cont curent, în lei, cu 0 lei taxe și comisioane
  • 0 lei abonament lunar pentru Smart Mobileși Raiffeisen Online
  • 0 lei comision la orice tranzacţie în lei, prin mobile și internet banking
  • 0 lei taxa de administrare a serviciului de alertă SMS
  • 0 lei pentru plata automată de către bancă, în fiecare lună din contul tău curent, a unui număr nelimitat de facturi de utilităţi, prin serviciul de direct debit
  • Overdraft cu dobânda preferenţială mai mică decât cea standard: marja 4,99% + IRCC

 

 

Top