Blue Career Centre Romania este activă și pe rețelele de socializare!

Ne gasești si pe Facebook!

Acasă

Centrul de promovare a carierelor albastre este înființat în cadrul proiectului MENTOR – Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea. Proiectul este cofinanţat de Agenţia Executivă pentru IMM-uri de la Bruxelles (EASME) şi este implementat de şapte parteneri din patru ţări din zona Mediteranei de Est și a Mării Negre: Universitatea din Cipru, Institutul Maritim al Mediteranei de Est (Cipru), Camera de Comerţ şi Industrie din Cipru, Universitatea Tehnică Naţională din Atena (Grecia), Clusterul Maritim (Bulgaria) şi Universitatea Maritimă din Constanţa (România).

Obiectivul nostru este să atragem tinerii spre carierele din economia albastră. Pentru aceasta, ne propunem să creștem gradul de cunoaștere asupra posibilităților de angajare în domeniul transportului maritim și în sectoarele conexe: turism de croazieră, acvacultură maritimă, offshore.

Blue Career Centre România este parte a rețelei de Centre de promovare a carierelor albastare BCC of Eastern Mediterranean & Black Sea.

Vom coopera activ cu mediul de afaceri în vederea identificării nevoilor pieței muncii și extinderii competenţelor personalului din domeniul maritim. Promovarea în cadrul vizilelor în licee se va desfășura cu scopul atragerii absolvenţilor către cariere din sectorul economiei albastre. Nu în ultimul rând, sprijinirea celor patru sectoare de activitate considerate va avea o importanţă strategică în regiunea Mediteranei de Est şi a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină şi industria off-shore de petrol şi gaze.

Contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365 – MENTOR

Noutăți

Blue Career Center România – un exemplu de bune practici
18 Sep

Blue Career Center România – un exemplu de bune practici

Blue Career Center România, înființat în cadrul proiectului EASME MENTOR, considerat o bună practică...
Promovăm carierele albastre
12 Mar

Promovăm carierele albastre

Centrul de promovare a carierelor albastre este înființat în cadrul proiectului MENTOR - Blue Ca...
Cea de-a patra editie a Zilei Carierei Albastre
16 Nov

Cea de-a patra editie a Zilei Carierei Albastre

Vineri, 06 noiembrie 2020 Universitatea Maritimă din Constanța a organizat online cea de-a patra edi...