Cea de-a patra editie a Zilei Carierei Albastre

Vineri, 06 noiembrie 2020 Universitatea Maritimă din Constanța a organizat online cea de-a patra ediţie a Blue Career Day – Ziua Carierei Albastre dedicată studenților și elevilor constănțeni. Evenimentul este o dezbatere anuală ce își propune să crească gradul de cunoaștere asupra posibilităților de angajare în domeniul economiei albastre și în sectoarele conexe: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Aflat la cea de-a patra ediție, evenimentul a reunit in mediul online peste 200 de participanți. Liceenii au adresat întrebări și s-au arătat interesați să afle cât mai multe informații despre ce înseamnă o carieră pe mare, care sunt oportunitățile de muncă dar și care sunt provocările atât pe mare cât și la uscat. Răspunsurile invitaților au fost apreciate de către participanții nerăbdători să înceapă o carieră albastră.

Într-un mod cu totul atractiv și apreciat de către participanții din mediul online, am încheiat evenimentul cu un concurs fulger Kahoot. Suntem încântați că premiile au plecat deja către primii trei clasați. Premiul I a fost obținut de o elevă de la Liceul Teoretic Decebal.