Home / Posts / De ce Rose Navigație i-Can?

De ce Rose Navigație i-Can?

De ce pentru anul I?

Pentru că în primul an de studenție poți să faci multe și noi vrem să îți creăm un cadru favorabil! Astfel, proiectul i-Can a fost conceput să contribuie atât la formarea profesională cât și la dezvoltarea ta personală.

Pe cine ai alături?

Consilier individual, Coach și Îndrumator de an! În primul tău an de studenție, aceste 3 persoane își vor folosi competențele, experiența profesională și abilitățile de mentorat pentru a-ți oferi deschiderea de care ai nevoie la început de drum.

Probabil te întrebi de ce nu am facut-o până acum?

Deoarece am dat atenție educației formale, orelor de curs și laborator, urmând cu strictețe planul de învățământ. În acest timp, am discutat cu studenții din an mai mare ca să întelegem mai bine provocările carierei de navigator. Sosiți în țară după primul voiaj, ne-au mărturisit că ar fi fost excelent să aibă un consilier individual la început de drum.

Cu siguranță dorești să afli ce obții

Fiind deschiși provocărilor, am ales să investim în acest demers și să construim împreună un plan adaptat nevoilor tale.

  • În prima întâlnire cu îndrumătorul de an vei avea posibilitatea sa afli mai multe despre tipurile de personalitate în general, despre profilul tău personal și vei întâlni consilierul individual. Nevoile individuale de natură profesională sau personală nu le vom discuta public. Următoarea întâlnire va fi de consiliere individuală.
  • Întâlniri de lucru. Se apropie examenele și nu știi cum va fi sesiunea! Poate ai nevoie de ajutor înainte de unele examene sau poate doar vrei sa afli cum va fi. Consilierul îți va fi alături. Dar nu numai consilierul! Profesorii tăi îți vor oferi sprijinul necesar.
  • Program de coaching. Coaching-ul este o abordare modernă în dezvoltarea performanțelor personale și de business, a carei eficacitate este evidentă. Vei afla cum să procedezi în anumite situații, cum să identifici soluții sau, dimpotrivă, chiar cum să iei decizii atunci când mai multe căi diferite ți se deschid.
  • Consiliere în carieră. Vrei un program de internship sau vrei să afli cum și când poți să pleci în voiaj? Sau poate că vrei să te informezi și să iei decizia mai târziu? Consilierul în carieră îți va oferi informațiile necesare.
  • Ateliere IT. Competențele IT au devenit indispensabile și suntem siguri că întotdeauna avem de învățat în acest domeniu. De aceea, în planul tău de dezvoltare am introdus ateliere concepute pentru a lucra în echipă și a obține rezultate cu care să te poți mândri.
  • Workshopuri de Design Thinking. Aici îți vom provoca îmaginația și vom încerca prin activități non-formale să identificăm soluții pentru dezvoltarea abilităților de gândire critică.

Îți suntem alături atât la orele de curs cât și în timpul ședințelor de consiliere individuală.

Top