UEFISCDI a lansat in cadrul conferintei „Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania – Diaspora si prietenii sai”  platforma BrainRomania  – comunitatea online, extinsa la nivel international, pentru toti actorii din sistemul de inovare din Romania.

BrainRomania este versiunea imbunatatita a platformei cu acelasi nume, dezvoltata in 2012. Noul concept BrainRomania serveste intereselor si nevoilor cercetatorului din Romania, dar in acelasi timp nu se limiteaza doar la mediul de cercetare.Comunitatea BrainRomania reuneste majoritatea actorilor implicati in activitati de cercetare si inovare, indiferent de domeniul de activitate. Platforma a fost dezvoltata astfel incat sa raspunda nevoilor particulare ale fiecarui utilizator, informatia fiind filtrata in functie de interese si competente specifice pentru a facilita accesul la noutatile relevante pentru fiecare in parte.
Prin intermediul BrainRomania, utilizatorii au posibilitatea de a-si promova rezultatele cercetarii, produsele, serviciile sau chiar ideile inovatoare, precum si de a identifica oportunitati de colaborare sau de finantare.

Functionalitatile, domeniile de interes, modul de utilizare pot fi regasite in  filmul de prezentare BrainRomania.

Va invitam sa va inregistrati in platforma BrainRomania:
www.brainromania.ro

Written by cercetare