17 – 20 iunie 2024

Centrul de Excelență pentru Cibersecuritate Maritimă al Universității Maritime din Constanța organizează cea de-a 3-a ediție a Școlii de Vară Cyber ETEE, continuând sub prestigioasa egidă a Colegiului European de Apărare și Securitate (European Defence and Security College – ESDC). Ediția din 2024, cu tema „Avansarea rezilienței cibernetice a Europei: Navigarea noilor frontiere ale suveranității digitale, diplomației și inteligenței”, se concentrează pe creșterea poziției Europei în domeniul securității cibernetice în arena globală prin formare și educație.

Acest eveniment principal este o platformă captivantă pentru educație, formare, exerciții și evaluare (education, training, exercise and evaluation – ETEE) în sferele securității cibernetice, geopoliticii, diplomației și informațiilor. Este conceput pentru a reuni o cohortă diversă de profesioniști, experți renumiți și personalități academice pentru a diseca și a discuta despre suveranitatea digitală a Europei și peisajul geopolitic cibernetic nuanțat.

Școala de vară acționează ca o navă pentru analizarea și abordarea provocărilor și oportunităților complicate prezentate de domeniul digital care evoluează rapid. Este gata să aibă un impact strategic asupra îmbunătățirii capacităților de securitate cibernetică ale Europei.

Centrul de excelență pentru securitate cibernetică maritimă cu sediul în cadrul Universității Maritime din Constanța, este un furnizor de top de servicii și soluții de securitate cibernetică pentru industria maritimă. Misiunea MARCYSCOE este de a spori reziliența securității cibernetice a sectorului maritim prin cercetare inovatoare, consiliere de specialitate, formare și educație.

Școala de vară va avea loc în perioada 17 – 20 iunie 2024, în Constanța, iar participarea necesită înregistrare prealabilă – aici sau la adresa de mail office@marcyscoe.org.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa adresa oficială a evenimentului.

Written by cmuresearch