The 2024 IEEE Conference on Advanced Topics on Measurements and Simulation (ATOMS)

Comitetul Conferinței dorește să vă invite la Conferința IEEE ATOMS 2024 (Advanced Topics on Measurement and Simulation) care va avea loc la Constanța, România, la Baza Nautică a Universității Maritime Constanța, strada Cuarțului, nr. 104, în perioada 28-30 august 2024. Pe lângă lucrările tehnice și alte evenimente de conferință, participanții vor avea acces la vizitarea orașului. Constanța este un loc în care viața orașului se amestecă în mod strălucit cu istoria și natura.

Advanced Topics on Measurement and Simulation (ATOMS) este un forum bienal pentru schimbul de informații cu privire la cercetarea și dezvoltarea axată pe modele, tehnici de măsurare și instrumente de simulare pentru inginerie. Acesta își propune să reducă decalajul dintre diferite domenii, cum ar fi ingineria electronică, comunicațiile, procesarea semnalului, ingineria electrică, protecția mediului în ceea ce privește metodele de modelare și validarea experimentală.

ATOMS se concentrează în special afișarea de postere prin care autorii au posibilitatea de a interacționa cu cercetători de top din domeniile lor.

Lucrările conferinței vor fi transmise Bibliotecii Digitale IEEE Xplore și Web of Science.


DATE IMPORTANTE

Viitorii autori sunt invitați să trimită contribuții originale privind cele mai recente activități de cercetare ale acestora, după cum urmează:

  • Trimiterea rezumatelor (1 pagină) începe de la 15 decembrie 2023 până la 31 martie 2024
  • Termen limită pentru depunerea lucrărilor complete (2 – 4 pagini): 10 iulie 2024

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul conferinței.

Written by cmuresearch