„Global Maritime Congress (GMC’24)” este la a cincea ediție, organizat în parteneriat cu Istanbul Technical University Faculty of Maritime, UCTEA The Chamber of Marine Engineers, Batumi State Maritime Academy, Constanta Maritime University si Strathclyde University și va avea loc în campusul İTÜ Tuzla, Istanbul în perioada 20-21 mai 2024.

Tema principală de anul acesta a congresului internațional va fi „VIITORUL TRANSPORTULUI”. În plus, cercetări științifice pe subiecte precum abordări tehnologice în domeniul maritim, eficiență energetică, factor uman, design și invenții inovatoare, securitate cibernetică pe mare, noi combustibili marini și eficiență, construcții navale, logistică, comerț maritim și legislație, operațiuni portuare, abordări digitale în managementul transportului maritim etc.

Ca urmare a evaluărilor ce urmează a fi făcute de către consiliul universitar, lucrările considerate demne de publicare academică vor fi publicate ca text integral în Journal of ETA Maritime Science (JEMS), care este publicat de UCTEA The Chamber of Marine Engineers.

Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor: 31 ianuarie 2024

Termenul limită pentru depunerea lucrărilor complete: 17 martie 2024

Mai multe detalii la https://globalmaritimecongress.org/.

Written by cmuresearch