Acasa / Cariera / CMA SHIPS Romania recruteaza cadeti – octombrie 2024

CMA SHIPS Romania recruteaza cadeti – octombrie 2024


CMA SHIPS România, reprezentantă a CMA CGM S.A., unul dintre liderii mondiali ai grupurilor maritime de transport și logistică de containere, anunță o nouă sesiune de recrutare, cadeți punte și mașină, în cadrul Universității Maritime din Constanța.

Studenții din anii de studiu II, III sau IV, de la specializările Navigație și Transport Maritim și Fluvial, Electromecanică Navală și Electrotehnică, cu rezultate școlare bune, cu media peste 7,00 (media calculată sau estimată pentru studenții care nu sunt integraliști), se pot înscrie pentru testarea preliminară.

Orar sesiune de recrutare:

  • Aplicațiile se depun la Universitatea Maritimă, până la data de  10 octombrie 2024, astfel:

-completând formularul de înscriere:  formular. Sau:

  • trimițând e-mail la adresa: imo@cmu-edu.eu, cu următoarele informații: nume și prenume, data nașterii, an universitar (2024-2025), formă de învățământ (ZI/IFR), specializare (deck/engine/electrical), e-mail, număr telefon. Sau:
  • personal, la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră  UMC, birou E101.

Studenții înscriși vor primi de la agenția de crewing, testul de recrutare, pe e-mail.

  • În data de 15 octombrie 2024, Universitatea Maritimă din Constanța va găzdui întâlnirea dintre reprezentanții agenției de crewing CMA SHIPS România și studenții Universității, în cadrul căreia va fi prezentat programul de cadeți și vor fi anunțate rezultatele testului initial de recrutare.

 

Adrese utile

Top