Header Image
Acasa / Admitere

Admitere

Universitatea Maritimă asigură suport tehnic pentru înscrierea online atât la sediul central din Constanţa, str. Mircea cel Bătrân 104, parter, cât şi consiliere telefonică la următoarele numere de telefon: 0756 134 672 | 0755 063 338

Inscriere Online

Accesează

Inscriere

Admitere

Studii de Licență

Licență

Admitere

Studii în limba engleză

Engleză

Admitere

Români de pretutindeni

Romani de Pretudindeni

Admitere

Studii de Masterat și Modulul Managerial

Masterat

Echivalări

Studii

echivalari

În conformitate cu prevederile art.5 și ale art.6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, rezultatele examenului de admitere de la UMC din ziua de 19.07.2022, vor fi publicate cu anonimizarea numelui și a prenumelui care sunt inlocuite de codul unic aferent candidatului.
Codul unic aferent candidatului a fost generat automat fiecarui candidat in momentul in care s-a efectuat inscrierea dosarului si validarea lui.
Codul unic aferent candidatului reprezinta numarul legitimatiei de concurs si este unic pentru fiecare candidat si fiecare dosar de inscriere pe programe de studii.
Un candidat care are dosare depuse pentru mai multe programe de studii se va regasi pe listele de admitere de la fiecare program de studii cu coduri unice diferite.
Codul unic aferent candidatului se poate afla accesand aplicatia de inscriere in contul personal creat la inscriere.
Top