Acasa / Anunturi IMO / CMA SHIPS Romania recruteaza cadeti noiembrie 2023

CMA SHIPS Romania recruteaza cadeti noiembrie 2023


CMA SHIPS România, reprezentantă a CMA CGM S.A., unul dintre liderii mondiali ai grupurilor maritime de transport și logistică de containere, anunță o nouă sesiune de recrutare, cadeți punte și mașină, în cadrul Universității Maritime din Constanța.

Studenții din anii de studiu II, III sau IV, de la specializările Navigație și Transport Maritim și Fluvial, Electromecanică Navală și Electrotehnică, cu rezultate școlare bune, cu media peste 7,00 (media calculată sau estimată pentru studenții care nu sunt integraliști), se pot înscrie pentru testarea preliminară.

Orar sesiune de recrutare:

  • Aplicațiile se depun la Universitatea Maritimă, până la data de  4 decembrie 2023, astfel:
    1. trimițând e-mail la adresa: imo@cmu-edu.eu, cu următoarele informații: nume și prenume student, data nașterii, grupa, e-mail, număr telefon. Sau:
    2. personal, la Serviciul de Consiliere Profesională și Promovare UMC, birou E101. Sau:
    3. completând formularul de înscriere pe platforma eCampus UMC https://campus.cmu-edu.eu/mod/feedback/view.php?id=54610
  • Studenții înscriși vor primi de la agenția de crewing, testul de recrutare,pe e-mail. Testul trebuie finalizat și trimis înainte de 9 decembrie 2023.
  • În data de 12 decembrie 2023, Universitatea Maritimă din Constanța va găzdui întâlnirea dintre reprezentanții agenției de crewing CMA SHIPS România și studenții Universității, în cadrul căreia va fi prezentat programul de cadeți și vor fi anunțate rezultatele testului initial de recrutare.
Top