Acasa / Event / Ceremonia oficială de inaugurare WISTA România

Ceremonia oficială de inaugurare WISTA România

Feb
21


Ceremonia oficială de inaugurare WISTA România

Vineri, 21 Februarie 2020 la Universitatea Maritimă din Constanţa va avea loc ceremonia oficială de inaugurare a asociației WISTA România afiliată la Asociația Internațională a Femeilor din Transport Maritim şi Comerţ – Women’s International Shipping & Trading Association (WISTA International).

Înfiinţată din anul 1974, WISTA International reprezintă o asociaţie profesională cu rolul de conectare globală şi sprijin pentru dezvoltarea profesională a femeilor care lucrează la nivel decizional în sectoarele transport maritim, comerţ și logistică. WISTA are ca scop dezvoltarea unei rețele globale de afaceri, creșterea competenței profesionale, schimb de bune practici, informații, contacte și experiențe între membrii din sectoarele shipping, comerţ şi logistică. WISTA dezvoltă o serie de parteneriate pentru susținerea şi promovarea femeilor în rolurile de conducere și relații internaționale de succes cu instituţii de prestigiu, inclusiv cu International Maritime Organisation (IMO).

Din grupul WISTA International fac parte peste 3.500 de profesioniști din industria maritimă şi sectoare conexe, din 50 de ţări, printre care şi România din 2020.

Vă invităm la ceremonia publică de înfiinţare a WISTA România, vineri 21 februarie 2020, la Universitatea Maritimă din Constanţa, sala 710, etaj VII, în intervalul orar 15.00-17.00, fiind urmată de o recepţie privată începând cu ora 19.00. La Ceremonia de inaugurare va participa d-na Angie Hartmann, membru al Comitetului Executiv WISTA International.

WISTA România reprezintă cea de-a cincizecea asociaţie naţională WISTA de pe glob, respectiv a nouăsprezecea ţară membră din Europa care se alătură WISTA International.

Comitetul Executiv al asociaţiei WISTA România este condus de d-na av. Mihaela Antoanela SCRIECIU de la compania Shipcare Services iar secretar general este Lector univ. dr. ing. dr. ec. Cristina DRAGOMIR de la Universitatea Maritimă din Constanţa. Alţi membri fondatori sunt: Conf. univ. dr. ing. Nicoleta ACOMI, Decan al Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval de la Universitatea Maritimă din Constanţa; d-na Irina CĂRBUNARU, Vice-Preşedinte Personal Maritim la Wilhemsen Ship Management şi ec. Ileana Simona ŞIŞU.

Printre membrii WISTA România enumerăm: -Mihaela ANDREI, Legal Advisor la C.N. „Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța;

  • Lavinia Ionela BOZGAN, Marine Personnel Officer, Good Winds Marine Services;
  • Ing. Mirela BUCIU, Manager Manning Office Romania, Maersk Romania (fostă absolventă a UMC, specializarea Inginerie Economică în domeniul Transporturilor);
  • Antoneta BUMBEA, Fleet Operator, Dohle Manning Agency;
  • Meral CURTALI, Crewing Manager, Stargate Crewing Agency;
  • Eliza Iona ENICA, Crewing Manager, Stargate Crewing Agency
  • Ana-Maria ILINCA, Quality and Crewing Manager, Good Winds Marine Services;
  • Luminița MOCANU, Crewing Manager, Shipcare Services;
  • Madalina SAVU, Marine Personnel Officer, Good Winds Marine Services;
  • Ana-Maria TUDORA, Deputy Directory and Crew Manager, Doehle Manning Agency.

Rugăm confirmaţi participarea la Ceremonia oficială de inaugurare a asociației WISTA România la e-mail: wista.romania@gmail.com sau la telefon: 0722 704 493; 0726 903 396.

Website: https://wistainternational.com/association/wista-romania/

Top