Acasa / Event / Conferința “Educație Digitală”

Conferința “Educație Digitală”

Jul
22
Universitatea Maritimă din Constanța participă, în calitate de partener la organizarea conferinței “Educație Digitală”, finanțată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, prin programul Corpului European de Solidaritate.
În contextul actual, în care începând din luna martie am fost cu totii afectati de criza COVID-19 într-un mod pe care nu îl credeam posibil, șase voluntari internationali au ajutat tinerii din Constanta sa devina mai constienti de beneficiile mediului online. Împreună au aflat despre oportunitățile de învățare și divertisment creativ oferite de spațiul digital, dar și despre provocările generate de lipsa interacțiunii umane directe.
După mai bine de patru luni de experiențe digitale, ne propunem să trecem în revistă ceea ce a rezultat din activitățile implementate în cadrul proiectului #digiMedia și să analizăm împreună retrospectiv pentru a reveni din vacanță cu lecțiile făcute.
Conferința Educație Digitală se va organiza miercuri, 22 Iulie, ora 11.00 la Baza Nautică a Universității Maritime din Constanța.

Prezența dvs ne onorează și ne încurajează să continuăm activitățile de voluntariat.
Vă rugăm să confirmati participarea prin completarea formularului de înregistrare disponibil aici https://forms.gle/rZWfGfomj3ps1VTz9

Proiectul „#digiMedia” ID: 2019-3-RO01-ESC11-077758 https://trainingclub.eu/ este finanțat prin programul European Solidarity Corps al Uniunii Europene, prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.
Top