Acasa / Event / Conferința Internațională ModTech, ediția X, la Constanța

Conferința Internațională ModTech, ediția X, la Constanța

Jun
23

Asociația Profesională ModTech, în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța, organizează în perioada 22-25 iunie, la Hotel Ramada din Constanța, cea de-a zecea ediție a Conferinței Internaționale ”Modern Technologies in Industrial Engineering – ModTech 2022”, informează prof. dr. ing. al UMC, Remus Zăgan.

Potrivit sursei citate, principalele obiective ale conferinței vizează reunirea reprezentanților producătorilor de tehnologii din diferite instituții de stat, universități, asociații profesionale și din industrie, pentru a dezbate și a facilita schimbul de experiențe în domeniile de interes, dar și oferirea oportunităților de conlucrare în rețea.

La acest eveniment, care se desfășoară în sistem hibrid, și-au anunțat prezența reprezentanți ai celor mai prestigioase universități cu profil tehnic, din 23 de țări din întreaga lume, dintre care amintim: Australia, Germania, Coreea de Sud, Olanda, Anglia, Polonia, Croația, Serbia, Grecia, Africa de Sud.

Cele 120 de lucrări înscrise în competiție vor fi susținute pe următoarele secțiuni: Ingineria proceselor de fabricație, Progresele materialelor și tehnologiilor compuse, Caracterizarea, modelarea și simularea proceselor mecanice, Robotică și fabricație integrată de computer, Transfer de tehnologie, Micro- și nano- tehnologii, Inginerie maritimă și navigație.

Se vor acorda premii pentru cea mai bună carte, cel mai bun articol științific, cel mai performant tânăr cercetător, din domeniile ”Inginerie Industrială” și ”Inginerie Mecanică”.

Evenimentul este organizat de Asociația Profesională în Tehnologii Moderne de Fabricație ModTech Iași, în parteneriat cu Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) și universități din România, Polonia, Japonia și Moldova.

Top