Acasa / Event / Gala proiectelor Erasmus+ pentru susținerea educației digitale

Gala proiectelor Erasmus+ pentru susținerea educației digitale

Mar
17

Gala proiectelor Erasmus+ pentru susținerea educației digitale

Tehnologia digitală este din ce in ce mai des folosită ca mediu propice pentru învățare, dezvoltare, informare, dar și pentru colaborare. Programul Erasmus+ adună o serie de inițiative inovatoare pentru mediul educațional, iar practicile rezultate din parteneriatele strategice Erasmus+ ne apropie de potențialul pe care educația îl poate atinge cu ajutorul tehnologiei. Astfel, prin intermediul proiectelor Erasmus+ prezentate de către organizațiile locale vom afla împreună mai multe despre beneficiile educației digitale și non-formale care pot fi transferate și către alte instituții de învățământ.

  • Cum ne putem folosi de platformele online pentru a spori atenția și performanța la clasă?
  • Ce este gamificarea și care sunt instrumentele online care ne ajută în predare?
  • Care sunt avantajele și dezavantajele gamificării și educației formale? Cum pot fi combinate cele două?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, am invitat alături de noi profesioniști, mentori și profesori pentru a participa la dezbaterea asupra metodelor de digitalizare și gamificare a lecțiilor în raport cu practicile formale de predare. Prin această activitate ne propunem să încurajăm dezvoltarea competențelor digitale, să explorăm noi posibilități de utilizare a tehnologiei moderne printr-un schimb de experiențe și cunoștințe.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 martie 2023, la sediul central al Universitatii Maritime din Constanta, ora 12:45, sala 710. Agenda evenimentului va cuprinde subiecte precum Prezentarea instrumentelor digitale utilizate în proiectele Erasmus+ si Dezbatere pe tema Educație prin joc vs. Educație formală.

Confirmarea participării se realizeaza prin completarea online a formularului de înregistrare https://forms.gle/3cfACjGVdhf45PCk9 . Pentru orice alte informații suplimentare, vă stăm la dispoziție: 0721287877, nicoleta.acomi@cmu-edu.eu.

Top