Acasa / Event / Maritime Business Week

Maritime Business Week

Jun
25

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va organiza în perioada 25-28 iunie Maritime Business Week – o săptămână dedicată explorării oportunităților și dezvoltării în industria maritimă, care își propune să adune lideri de opinie, profesioniști și inovatori din domeniul maritim pentru a discuta, învăța și construi viitorul.

 

Expozant la Tomis Maritime Expo (26 – 28 iunie, Pavilionul Expozițional Constanța). Va fi un târg destinat specialiștilor din domeniu, de la servicii maritime și fluviale complete, logistică, operatori portuari, la construcții navale, sisteme de propulsie, tehnologie electrică, ambarcațiuni de agrement, pescuit și acvacultură.

Link accesare tarife și formular de înregistrare: https://maritime-business.ro/ro/expozanti/


Vizitator la Tomis Maritime Expo – accesul este GRATUIT.
În cadrul expoziției se vor regăsi zone de coffee break , care să faciliteze oportunitățile de networking și întâlnirile B2B.
Program vizitare târg: 26 iunie: 11:00 – 18:00 și 27-28 iunie: 10:00 –18:00.
Participant la conferințele din cadrul Tomis Maritime Expo (liderii din domeniu vor acoperi tematici precum tendințele maritime globale, securitatea cibernetică, managementul riscurilor și asigurările, precum și acordurile de liber schimb).

Accesul este GRATUIT , cu înregistrare online, accesând link-ul: https://maritime-business.ro/ro/vizitatori/ . În baza înregistrării, veți primi agenda finală a conferințelor!

Program conferințe: 26 iunie: 11:30 – 14:00; 27 iunie: 10:00 – 14:00.

Totodată, Maritime Business Week va avea o secțiune dedicată personalului navigant – 25 iunie SEAtalks, la sediul central al Universității Maritime din Constanța, – unde companiile de recrutare vor împărtăși perspective esențiale și sfaturi practice, dar și oportunități de angajare pentru cei interesați. Mai multe detalii puteți regăsi accesând site-ul evenimentului: https://seatalks.ro/

Participarea dumneavoastră va contribui în mod semnificativ la succesul Maritime Business Week și ne va ajuta să creăm împreună un eveniment dinamic și captivant, transformând Maritime Business Week într-un reper de referință în domeniu, atât la nivel național, cât și internațional.

Top