Acasa / Event / S.O.S. Natura

S.O.S. Natura

Oct
12

Universitatea Maritimă din Constanța organizează în data de 12 octombrie 2023 cea de a V-a ediţie a concursului de simulare a proceselor de mediu – „S.O.S. Natura”, dedicat studenţilor şi elevilor constănțeni.

Activitatea are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra carierelor din domeniul ingineriei mediului, precum și stimularea de competențe transversale prin participarea elevilor din clasele terminale de liceu alături de studenții specializării „Ingineria și protecția mediului în industrie” din cadrul Universității Maritime Constanța.

Participanții, tineri care se pregătesc pentru a opta cu privire la viitoarea lor carieră, vor avea ocazia de a cunoaşte metode moderne de lucru în domeniul ingineriei mediului, domeniu de prioritate naţională. Aceştia vor fi instruiţi pentru a lucra cu aparatura specifică din laboratoare şi cu programe de simulare a proceselor de mediu. Activitatea se va finaliza cu un concurs în care participanţii vor avea ocazia să aplice noile cunoştinţe în domeniu.

 

Top