Acasa / Event / S.O.S. Natura

S.O.S. Natura

Oct
4

Universitatea Maritimă din Constanța organizează în perioada 04 – 08 octombrie 2021 cea de a treia ediţie a concursului de simulare a proceselor de mediu – „S.O.S. Natura”, dedicat studenţilor şi elevilor constănțeni.
Activitatea are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra carierelor din domeniul ingineriei mediului, precum și stimularea de competențe transversale prin participarea elevilor din clasele terminale de liceu alături de studenții specializării „Ingineria și protecția mediului în industrie” din cadrul Universității Maritime Constanța.
La eveniment şi-au anunţat prezenţa 10 licee din județul Constanța. Participanții, tineri care se pregătesc pentru a opta cu privire la viitoarea lor carieră, vor avea ocazia de a cunoaşte metode moderne de lucru în domeniul ingineriei mediului, domeniu de prioritate naţională. Aceştia vor fi instruiţi pentru a lucra în laboratoare şi pe programe de simulare a proceselor de mediu. Activitatea se va finaliza cu un concurs în care participanţii vor avea ocazia să aplice noile cunoştinţe în domeniu.

 

Top