Acasa / Event / Târg de joburi la UMC

Târg de joburi la UMC

Mar
26

Săptămâna aceasta, Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța, prin Departamentul de Consiliere Profesională și Promovare al Universității organizează Târgul de Joburi.

Evenimentul își propune să reunească studenții Universității Maritime și furnizorii de oferte de muncă din domeniul maritim, o ocazie perfectă pentru un prim contact direct cu potențialii angajatori dar și o oportunitate de informare asupra activității lor și a joburilor pe care aceștia le propun.

Fiecare companie participantă va susține o prezentare generală menită să ofere informații în legătură cu ofertele de angajare, condițiile de recrutare, etapele de selecție, stagiile de practică disponibile, competențele necesare, experiența și pregătirea profesionala solicitată.

Târgul de Joburi va beneficia de participarea mai multor firme cu o activitate relevantă și o prezență puternică în sectorul maritim, printre care amintim: Barklav, CMA CGM, GMB Computers, MAERSK Tankers, MAERSK Line și NAVMAR.

Top