Acasa / Event / Vă invităm la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității „Educație pentru Științe

Vă invităm la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității „Educație pentru Științe

Dec
6

Vă invităm la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității „Educație pentru Științe”, organizată printr-un parteneriat între Universitatea din BucureștiIFIN-HH – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară – Horia Hulubei, INCDFP Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului,
Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea „Ștefan cel Mare” din SuceavaUniversitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și UMC Constanta.

Conferința se va desfășura pe parcursul a trei zile și va găzdui un număr de 200 de participanţi: majoritatea cadre didactice care predau discipline STEM, profesori consilieri, studenți, universitari preocupaţi de cariera didactică, reprezentanți ai diferitelor organizații ce desfășoară activități de educație non-formală, ai institutelor de cercetare interesați de activități de promovare și comunicare a ştiinţei și decidenți în domeniul politicilor educaționale.

Conferința propune un format bogat de ateliere hands-on, prezentări generale, mese rotunde de dezbateri și de identificare a unor soluții la probleme concrete, prezentări de proiecte și lucrări științifice.

Sunt așteptați să se înscrie profesorii din mediul preuniversitar, profesori consilieri și cadre didactice din mediul universitar. Cei interesați să participe la conferință sunt rugați să completeze formularul de înscriere în perioada 8 – 17 noiembrie. Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Organizatorii pun la dispoziția participanților un număr limitat de burse integrale și parțiale, care constau în sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, de cazare și de masă. Pentru informații suplimentare privind procesul de selecție și tipul de sprijin financiar pentru care sunt eligibili participanții pot fi consultate informațiile de pe website-ul dedicat conferinței.

Top