Acasa / Event / Ziua Carierei Albastre

Ziua Carierei Albastre

Nov
6

Pe data de 06 noiembrie 2020 Universitatea Maritimă din Constanța va organiza cea de-a IV-a ediţie a Zilei Carierei Albastre. Evenimentul este dedicat studenților și elevilor constănțeni și se desfășoară în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR – Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.

Evenimentul abordează problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Ziua Carierei Albastre va fi un excelent prilej de întâlnire pentru elevii de liceu și studenții Universității Maritime din Constanța cu reprezentanții angajatorilor din sectoarele menționate anterior.

Cu această ocazie, vă invităm să ne fiți alături în acest demers de promovare a „carierelor albastre” și vă așteptăm ONLINE, vineri 06 noiembrie 2020, orele 11:00-12.30, pe platforma de conferințe a UMC: https://maritimeconferences.online/

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție: Lect. univ. dr. Ana Olteanu,  Director Departament Management în Transporturi, E-mail: ana.olteanu@cmu-edu.eu.

Top