Acasa / Event / Ziua Carierei Albastre

Ziua Carierei Albastre

Nov
11

Pe 11 noiembrie 2022 începând cu ora 11:00 în AULA Universității Maritime din Constanța va avea loc cea de-a VI-a ediție a Zilei Carierei Albastre. Evenimentul este dedicat studenților și elevilor, desfășurându-se în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR — Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.

Evenimentul abordează problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Ziua Carierei Albastre va fi o excelentă ocazie de întâlnire pentru elevii de liceu și studenții Universității Maritime din Constanța cu reprezentanții angajatorilor cu prezență pe piața sectoarelor menționate anterior. Avem convingerea că elevii și studenții preocupați de dezvoltarea unei „cariere albastre” în aceste domenii vor fi interesați de întâlnirea cu potențialii angajatori.

Top