Acasa / Oportunități de carieră

Oportunități de carieră

ELECTROMECANICĂ NAVALĂ – IFR

BENEFICII

Recunoaștere internațională.

Diploma de inginer și brevetul de ofițer sunt recunoscute internațional, oferindu-ți posibilitatea de angajare oriunde în lume.

Flexibilitate

Dacă pe parcursul studiilor universitare îți desfășori stagiul de practică la bordul navei, îți oferim posibilitatea de a studia online pe campusul virtual. Vei beneficia de sesiune deschisă și îți poți reprograma și susține examenele la întoarcerea în țară.

Oportunități de studiu în străinătate

Mulți dintre studenții noștri aleg să studieze un semestru la una dintre facultățile partenere, beneficiind de bursa ERASMUS.

Alternative.

Toți absolvenții noștri pot alege între o carieră pe mare sau pe uscat.

Tehnologie moderne

Domeniul ICT câștigă din ce în ce mai mult teren iar sectorul maritim ține pasul cu acest trend. Vei lucra pe cele mai moderne simulatoare de navigaţie.

Practică la bord

Peste 20 de companii de crewing au închieat parteneriate cu universitatea, oferind studenților șansa de a efectua stagiul de practică într-un cadru multicultural. Peste 150 de studenți sunt anual în voiaje.

Practică marinărească

Anii doi si trei de facultate iti vor oferi cadrul perfect pentru consolidarea cunoștințelorteoretice şi pentru formarea abilităților, spre a le aplica în concordanță cu specializarea pentru care esti instruit, la diversi agenti economici din zona portuara cu care universitatea are incheiate parteneriatesi in laboratoarele de specialitate din universitate.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Absolvenții programului de studii Electromecanică Navală pot ocupa funcții de ofițer operaţional, ofiţeri manageriali (precum ofiţer I sau şef mecanic), sau diverse alte posturi în industria maritimă, printre care:

  • Specialist mentenanţă electromecanică-automatică echipamente industriale
  • Inginer electromecanic SCB
  • Proiectant inginer/subinginer electromecanic
  • Inginer emisie
  • Inginer instalaţii pentru construcţii
  • Expert în conducerea şi organizarea activităţilor de mentenanţă

Absolvenţii specializării ELECTROMECANICĂ NAVALĂ au şanse reale să se integreze şi să evolueze în activitatea profesională – predominant în industria de transport naval din ţară şi din străinătate, precum şi în industria de construcţii navale şi offshore

Top