Acasa / Anunturi / Sală de forță în cadru Complexului Sportiv Universitar Neptun

Sală de forță în cadru Complexului Sportiv Universitar Neptun

_MG_0004 _MG_0015 _MG_0016 _MG_0017În cadrul „Complexului Sportiv Universitar Neptun” al Universității Maritime din Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 123, a fost dată în funcțiune Sala de forță.

Dotarea aferentă funcționării sălii este dată spre folosință universității de către Clubul Sportiv Universitar Neptun.

Membrii comunității universitare au acces în Sala de sport și în Sala de forță, în  fiecare zi, în intervalul orar 08.00 – 21.30 în condițiile în care nu se derulează alte activități/sălile sunt libere.

Accesul se efectuează în baza legitimației de personal contractual al Universității Maritime din Constanța/carnetului de student.

Regulamentul de ordine interioară este obligatoriu pentru orice persoană care beneficiază de facilitățile Complexului Sportiv.

Utilizatorii sălilor declară implicit prin folosirea acestora că nu suferă de probleme de sănătate, că sunt apți din punct de vedere medical pentru folosirea facilităților oferite în cadrul Complexului Sportiv, precum și faptul că au luat la cunoștință prevederile Regulamentul de ordine interioară, afișat în Săli și pe site-ul Universității Maritime din Constanța.

 

Ținuta sportivă decentă și curată este obligatorie.

Trebuie evitate eforturile riscante!
Universitatea Maritimă din Constanța nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele vătămări corporale sau pierderi de vieți înregistrate în incinta Complexului Sportiv Universitar Neptun.

Top