Acasa / Anunturi / Rezultate selectie parteneri proiect „Un viitor mai sigur pentru studenți”

Rezultate selectie parteneri proiect „Un viitor mai sigur pentru studenți”

Rezultatele selecției partenerilor

Pentru depunerea unui proiect în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, Axă prioritară 6– Educație și competențe, Obiectivul tematic 10: Efectuarea de investiții în domeniul educației, al formării și al formării profesionale în vederea dobândirii de competențe și a învățării pe tot parcursul vieții, Prioritatea de investiții 10.iv: Sporirea relevanței pe piața forțelor de muncă a educației și a sistemelor de formare, facilitarea tranziției de la educație la piața forțelor de muncă şi consolidarea formării și a sistemelor de formare profesională, precum şi a calităţii lor, inclusiv prin mecanisme de anticipare a competențelor, adaptarea programelor de învăţământ şi instituirea şi dezvoltarea unor sisteme de învăţare la locul de muncă, inclusiv a unor sisteme de învăţare duală şi programe de ucenicie, Obiectivul specific 6.13 Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă / cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC şi domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, Apelul de proiecte POCU/626/6/13/ proiect: Un viitor mai sigur pentru studenți”

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 64/2009 cu modificările și completările ulterioare, aprobată cu modificări prin Legea nr. 362/2009 și ale Normelor metodologice de aplicare a O.U.G. nr. 64/2009 aprobate prin H.G. nr. 218/2012, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 64/2009 privind gestionarea financiară a instrumentelor structurale și utilizarea acestora pentru obiectivul Convergență, Universitatea Maritimă din Constanța anunță rezultatul organizării procedurii de selecție a unui partener pentru încheierea unui Acord de parteneriat în vederea depunerii și implementării unui proiect în cadrul POCU 2014-2020, Apelul de proiecte POCU/626/6/13/.

Până la termenul prevăzut în anunțul de selecție (20.09.2019, ora 1600) a fost depusă o singură ofertă de participare din partea SC BLACK SEA SERVICES SRL Constanța.

În urma derulării procedurii de selecție s-a constatat  că SC SHARK SRL Constanța îndeplinește condițiile de participare în calitate de partener în cadrul proiectului propus, cu următoul punctaj obținut în urma evaluării.

Nr. crt. Denumire entitate Punctaj obținut Rezultat
1 SC BLACK SEA SERVICES SRL Constanța 85 puncte Admis

 

 

Top