Acasa / Anunturi / Comunicat de Presă (cursuri de pregătire la matematică pentru elevii claselor a XII-a)

Comunicat de Presă (cursuri de pregătire la matematică pentru elevii claselor a XII-a)

Universitatea Maritimă din Constanța anunță începerea cursurilor de pregătire intensivă la Matematică (algebră și analiză matematică) pentru elevii claselor a XII-a, în perioada 02.03.2020 – 15.05.2020. Modulul complet de pregătire constă în 20 de ședințe care vor avea loc la sediul universității, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, conform unui program convenit cu elevii participanți și pe baza unui contract încheiat cu universitatea. Menționăm că examenul de admitere pentru ocuparea locurilor la forma de învățământ cu frecvență fără taxă se va desfășura la data de 16 iulie 2020.

Pentru a sprijini tinerii care doresc să devină studenți ai Universității Maritime din Constanța, cadrele didactice universitare vor explica și rezolva probleme semnificative din culegerea “Matematică – Ghid de pregătire pentru admiterea în Universitatea Maritimă din Constanța” – 2019, elaborată de Departamentul de Științe Fundamentale. În plus, elevii participanți vor afla mai multe detalii despre oferta educațională a universității, pot vizita simulatoarele și laboratoarele, sălile în care vor fi pregătiți, luând contact în mod direct cu studenții și cadrele didactice.

Înscrierile se fac la sediul Universității Maritime din Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, parter, birou Rectorat, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241/664740 sau la adresa de email info@cmu-edu.eu.

Pentru mai multe informații (descarcă contractul)

 

PRORECTOR PENTRU ACTIVITATEA ACADEMICĂ,
Prof.dr. Eliodor Constantinescu

Top