Acasa / Anunturi / INFORMAȚII PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ

INFORMAȚII PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ

INFORMAȚII PRIVIND STAGIILE DE PRACTICĂ

📍 Practică prin intermediul Universității Maritime din Constanța

Pentru a veni în ajutorul studenților în dobândirea competenţelor profesionale specifice specializării pe care o urmează, Universitatea Maritimă din Constanța organizează și coordonează efectuarea stagiilor de practică.

🔘 Înscrierea pentru practică prin intermediul UMC:

Pentru a vă înscrie pentru practică prin intermediul UMC trebuie să:

–          trimiteți mail la: decanat@cmu-edu.eu

–          completați formularul existent la Disciplina Practică, aferentă fiecărui an de studiu (care are în planul de învățământ această disciplină), semestrul II.

După trimiterea mail-ului/ completarea formularului veţi primi formularele pe care trebuie să le completaţi pentru înscrierea în proiectele: ”Învață de la cei mai buni, Un viitor mai sigur pentru studenți”.

🔘 Desfășurare:

  •   Stagiul de practică se desfășoară la sediul social sau, după caz, la punctele de lucru ale Partenerului de practică, după un program stabilit de comun acord de către ambele părți.
  •  Stagiul de practică se va efectua în baza unei convenții cadru încheiate între Organizatorul de practică, Partenerul de practică și Student practicant.
  •   Pentru detalii referitoare la Partenerii de practică și modul de organizare a stagiului, vă veți adresa decanat@cmu-edu.eu
  •   Pe parcursul efectuării stagiului de practică, studentul practicant va întocmi caietul de practică (ce se va găsi pe platforma eCampus în perioada următoare).

📍 Practica Individuală

În cazul in care alegeți să desfășurați stagiul de practică la o companie cu care Universitatea Maritimă din Constanța nu are încheiat deja un parteneriat de practică este necesar să comunicați numele companiei și datele de contact ale acesteia, în cadrul căreia veți efectua stagiul, la adresa de mail decanat@cmu-edu.eu în vederea încheierii acestui parteneriat de practică.

Data limită pentru înscrierea în stagiul de practică a studenților de anul IV și a masteranzilor de anul  II este 21 mai 2021.

În perioada imediat următoare va avea loc o ședință de Senat în cadrul căreia se vor stabili și restul detaliilor referitoare la susținerea stagiilor de practică.

Top