Acasa / Anunturi / La data de 11.07.2021 vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova. Cei aflați aflați în județul Constanța au posibilitatea participării!

La data de 11.07.2021 vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova. Cei aflați aflați în județul Constanța au posibilitatea participării!

În atenția studenților din Republica Moldova

La data de 11.07.2021 vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova.

Cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, aflați în județul Constanța au posibilitatea participării la scrutinul electoral la secția de vot organizată în cadrul sediului Universității Ovidius din bulevardul Mamaia, numărul 124, Aleea Universității numărul 1. Programul de vot: 7.00-21.00. Mai multe informații se pot obține pe site-ul Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova: www.a.cec.md

 

Cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, aflați în județul Constanța au posibilitatea participării la scrutinul electoral la secția de vot organizată în cadrul sediului Universității Ovidius din bulevardul Mamaia, numărul 124, Aleea Universității numărul 1. Programul de vot: 7.00-21.00.

Mai multe informații se pot obține pe site-ul Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova: www.a.cec.md

Top