Acasa / Anunturi / UMC, beneficiar in cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, AG 178/SGU/NC/IIS, din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite

UMC, beneficiar in cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, AG 178/SGU/NC/IIS, din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite

1. UNIVERSITATEA MARITIMĂ DIN CONSTANȚA, în calitate de beneficiar în cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, nr. AG 178/SGU/NC/IIS, finanțat prin Schema de granturi pentru Universități – SGNU din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite în cadrul procedurii de achiziție prin metoda Cererii de Ofertă (CO) în vederea achiziționării de bunuri Mape echipate, Materiale instruire, Consumabile papetărie (poz 9_11_13).
 
2. UNIVERSITATEA MARITIMĂ DIN CONSTANȚA, în calitate de beneficiar în cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, nr. AG 178/SGU/NC/IIS, finanțat prin Schema de granturi pentru Universități – SGNU din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite în cadrul procedurii de achiziție prin metoda Cererii de Ofertă (CO) în vederea achiziționării de bunuri  Kit tableta si stylus (poz27).
 
3. UNIVERSITATEA MARITIMĂ DIN CONSTANȚA, în calitate de beneficiar în cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, nr. AG 178/SGU/NC/IIS, finanțat prin Schema de granturi pentru Universități – SGNU din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite în cadrul procedurii de achiziție prin metoda Cererii de Ofertă (CO) în vederea achiziționării de bunuri Birou de lucru cu opt locuri, Corpuri bibliotecă și masă imprimantă, Scaune ergonomice.(poz 18_19_20)
4. UNIVERSITATEA MARITIMĂ DIN CONSTANȚA, în calitate de beneficiar în cadrul subproiectului Construiește alături de noi!, nr. AG 178/SGU/NC/IIS, finanțat prin Schema de granturi pentru Universități – SGNU din cadrul Proiectului ROSE, anunță finalizarea etapei de verificare a ofertelor primite în cadrul procedurii de achiziție prin metoda Cererii de Ofertă (CO) în vederea achiziționării de bunuri Tablă magne#că, Flipchart + consumabile, Set 4 panouri verticale de prezentare (poz 15_16_26).
Top