Acasa / Anunturi / Curs imprimare 3D și mini printer 3D – certificat de participare în cadrul proiectului ROSE AG187

Curs imprimare 3D și mini printer 3D – certificat de participare în cadrul proiectului ROSE AG187

Dragă student ROSE UMC din cadrul proiectului Creșterea performanței studenților Facultății de Electromecanică Navală, știai că poți să devii propriul tău antreprenor în Industria 4.0, folosind servicii de imprimare 3D?

Poți beneficia gratuit de  propria ta imprimantă 3D participând în cursa pentru obținerea unui loc în cadrul cursului de Imprimare 3D Aditivată. Cursul se va desfășura în luna septembrie. Numărul de imprimante este limitat, deci grăbește-te! Ai timp doar 3 zile să confirmi participarea ta.

Cum mă înscriu? Răspunzi cât mai repede la mini-chestionarul din platforma proiectului.

Toți participanții la curs vor primi gratuit o mini imprimanta 3D, un certificat de participare și o surpriză ce constă într-un stilou 3D.

De asemenea, te vei conecta cu noile tendințe în Ingineria 4.0 și poți beneficia de noi cunoștințe din tehnologia 3D de imprimare aditivată.

Imprimanta 3D o poți utiliza să-ți construiești propriile machete 3D și pe mai departe în timpul facultății în cadrul disciplinelor de specialitate și chiar la proiectul de diplomă.

Cine se poate înscrie: Orice student, anul I, din cadrul grupului țintă ROSE AG187 Creșterea performanței studenților Facultății de Electromecanică Navală.

Ce ai de făcut: Confirmă participarea în platforma proiectului până în data de 14.07.2022.

Link confirmare

Te așteptăm cu drag, Echipa proiectului ROSE AG187

Top