Acasa / Anunturi / Internship la DP World Constanța

Internship la DP World Constanța

DP World Constanța caută studenți/masteranzi din domeniul tehnic/inginerie – mecanic, utilaje portuare pentru programul de internship din Departamentul Safety.

Candidații trebuie să aibă cunoștințe foarte bune de limbă engleză și Microsoft Office. Participarea la acte de voluntariat sau programe sociale poate reprezenta un avantaj.

Stagiul se va desfășura pe o perioadă de maxim 5 luni, cu o normă de lucru de 8 ore/zi, în baza unui contract de internship, plătit în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Cei interesați pot trimite aplicațiile lor până pe 28 iulie 2022, la adresa de e-mail: HR.CSCT@dpworld.com, cu subiectul: “Program de internship-HSSE”.

Cu un portofoliul ce cuprinde 127 de terminale portuare și inland în 51 de țări de pe șase continente, DP World, lider în operațiuni portuare, derulează activități multiple, dar conexe – de la operarea terminalelor portuare și a celor inland, servicii maritime, servicii logistice si servicii auxiliare, la soluții comerciale axate pe tehnologie.

Top