Acasa / Anunturi / Invitatie de participare anul III Navigație și Electromecanică Navală

Invitatie de participare anul III Navigație și Electromecanică Navală

Pentru studentii Universitatii Maritime din Constanta, invatamant cu frecventa și frecvență redusă,  specializarile Navigatie si Transport Maritim si Fluvial (cadet punte) si Electromecanica Navala (cadet mecanic)

ANUL III (sesiune deschisa de recrutare/primire aplicatii)

Studenți din anul III de la specializarea Navigație și transport maritim și fluvial sunt invitați luni, 24.10.2022, sala P018, de la ora 11:30, să participe la o întâlnire cu reprezentantii NYK Shipmanagement din Romania (agenția de crewing AB Crewing), pentru prezentare și discuții preliminare, în vederea recrutării de cadeți punte.

Studenți din anul III de la specializarea Electromecanică navală sunt invitați vineri, 28.10.2022, sala BNP010, de la ora 10:50, să participe la o întâlnire cu reprezentantii NYK Shipmanagement din Romania (agenția de crewing AB Crewing), pentru prezentare și discuții preliminare, în vederea recrutării de cadeți mecanici.

Sesiune de primire aplicații este deschisă. Cei interesați se pot înscrie până la data de 28 octombrie 2022, completând formularul de înscriere online, pe platforma eCampus UMC, la secțiunea Centru Testare și Consiliere/Consiliere Profesională și Promovare

Formular de înscriere online
(pentru a accesa link-ul trebuie să vă autentificați cu user name și parolă)

Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare:

Top