Acasa / SAS-UMC / Competiție de idei, 22 Noiembrie 2023

Competiție de idei, 22 Noiembrie 2023

Pe 22 noiembrie 2023, Universitatea Maritimă din Constanța a fost gazda unei noi ediții a “Competiției de idei”, ca urmare a finalizării cursurilor de Manager de platforme de Social Media.

La eveniment au fost prezenți atât studenți cât și invitați din afara universității. Participantii la sesiunile de curs de Manager de Social Media au expus ideile de campanie de promovare în cadrul competiției. Evenimentul s-a desfășurat în sala de conferințe a UMC, iar un numar de 5 reprezentanți ai mediului de afaceri au făcut parte din juriu, consolidând legatura cu mediul de afaceri și oferind feedback echipelor înscrise în competiție. In urma deliberarii, campania premiată a fost cea care a integrat digitalizarea și monitorizarea activă a campaniei.

În urma evaluării ideilor expuse, juriul a acordat premii echipei câștigătoare stimulând competitivitatea și încurajând inițiativele studențești.

Această activitate a adus din nou în rândul studenților spiritul competitiv și a ajutat la dezvoltarea, educarea și atingerea tuturor obiectivelor propuse pentru a consolida o carieră de succes.

Top