Acasa / Anunturi / Parteneriat Mikrotik Academy

Parteneriat Mikrotik Academy

Universitatea Maritimă Constanţa, derulează începând cu martie 2024 un parteneriat cu Academia Microtik prin Centrul de Excelenţă de Securitate Cibernetică în Domeniul Maritim, în vederea integrării  unui laborator MikroTik și certificarea MTCNA*.

Această nouă inițiativă demonstrează capabilităţile universitătii şi a partenerilor săi în tehnologii emergente în creşterea ofertei pentru studentii universitătii şi în special pentru cei la la programul de licenţă Securitate cibernetică, respective masteranzilor de la Securitate Cibernetică şi Managementul Riscurilor, posibilitatea de a-şi însuşi noi abilități şi competente prin certificările necesare în domeniu, pentru o Europă mai sigură cibernetic.

MikroTik este o companie specializată în soluții de rețea și conectivitate, oferind echipamente de rețea pentru afaceri și furnizori. Certificarea MTCNA permite profesioniștilor din rețea să se antreneze și să dobândească abilitățile necesare pentru a instala, configura și gestiona echipamentele de rețea MikroTik.

Integrarea unui laborator MikroTik în universitatea noastră, va oferi studentilor noștri numeroase avantaje:

  • Familiarizarea cu echipamentele și soluțiile MikroTik
  • Dobândirea de abilități practice în configurarea și gestionarea rețelelor MikroTik
  • Beneficiază de expertiza profesioniștilor MikroTik certificați, care le vor oferi sfaturi și trucuri pentru a reuși în industrie.
  • Această certificare crește în cele din urmă șansele de a obține un loc de muncă!!!

*Asociat de rețea certificat MikroTik

https://mikrotikacademy.com

Program de certificare

Top