Acasa / Event / Concursul “Căpitan pe Nava Viitorului” și-a desemnat câștigătorii

Concursul “Căpitan pe Nava Viitorului” și-a desemnat câștigătorii

May
30

Vineri, 27 mai s-a desfășurat cea de-a patra ediție a Concursului ”Căpitan pe Nava Viitorului”.

La această competiție s-au înscris elevi de la Liceul Teoretic ”Ovidius”, Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”, Colegiul Comercial ”Carol I”, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”, Liceul Tehnologic ”Ioan N. Roman” din Constanța și de la Liceul Tehnologic Topraisar, Liceul Teoretic ”Ioana Cotovu” din Hârșova dar și studenți ai UMC.

Aceștia au participat rând pe rând la trei activități ce s-au desfășurat în simulatorul de navigație, cel de încărcare-descărcare mărfuri lichide și simulatorul de navigație cu hărți electronice.

La finalul activităților s-a organizat un concurs fulger cu întrebări legate de această competiție. Primii trei clasați au fost recompensați cu diplome de ”Căpitan pe nava viitorului” și premii constând în căști și borsete iar toți cei înscriși au primit diplome de participare.

În incheierea evenimentului, domnul Jenaru Mihai, membru al Asociației Comandanților de Navă din România a ținut să precizeze importanța unor astfel de manifestări atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi și studenți.

Top