Acasa / Event / Master Your Digital Future

Master Your Digital Future

Jul
25

Master Your Digital Future este un proiect inițiat de Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (IUT), agenția specializată în comunicații și tehnologia informației din cadrul Națiunilor Unite, prin care studenții din România sunt invitați să participe la un proces de consultare, care să evidențieze viziunea, prioritățile și aspirațiile lor pentru un viitor digitalizat.

În cadrul acestui proces, studenții au ocazia de a propune inclusiv modificări ale reglementărilor legislative actuale. Cele mai relevante dintre inițiative urmează a fi premiate cu internshipuri la companii IT de top din România și invitații la Conferința Plenipotențialilor ITU, cel mai important eveniment pentru sectorul IT&C la nivel mondial ce se desfășoară o dată la 4 ani și care anul acesta va fi organizată la București, în intervalul 26 septembrie-14 octombrie 2022.

Informații suplimentare despre proiect, precum și platforma unde studenții pot transmite propunerile lor până la data de 25 iulie 2022, sunt disponibile la yourdigitalfuture.ro

 

Top