Acasa / Event / Săptămâna Porților Deschise

Săptămâna Porților Deschise

Apr
3

Universitatea Maritimă din Constanța vă invită să participați, în perioada 3- 7 Aprilie 2023, între orele 9:00- 16:00, la activitățile desfășurate în cadrul Săptămânii Porților Deschise, manifestare dedicată liceenilor interesați de oportunitățile de carieră din domeniul maritim.

Accesul va fi GRATUIT, în baza înscrierii online. Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de opțiunile fiecărui grup de participanți.

Odată ajunși la sediul Universității Maritime din Constanța, strada Mircea cel Bătrîn numărul 104, veți fi întâmpinați de organizatorii evenimentului. Alături de un ghid al UMC veți face un tur al laboratoarelor de specialitate și simulatoarelor de navigație, mașină, ECDIS, GMDSS, simulatorul Cyber Security, vă veți întâlni cu profesori și studenți ai UMC care vă vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare. Veți afla detalii legate de oferta educațională a celor două facultăți din cadrul UMC:

Facultatea de Navigație și Transport Naval Facultatea de Electromecanică Navală

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

”Bun venit la bord!” tuturor celor care doriți să porniți în călătoria profesională alături de Universitatea Maritimă din Constanța.

Studenții și cadrele didactice din cadrul universității sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor pe care le aveți legate de admiterea la UMC

Pentru participarea la activitățile manifestării “Săptămâna Porților Deschise la UMC”, utilizați formularul de înscriere

Evenimente în cadrul Porțiilor Deschise

Luni, 3 Aprilie 2023 se va desfășura activitatea

Concurs practic de Electrotehnică

Participanții sunt instruiți de studenți ai UMC, de la specializarea Electrotehnică. Concursul de întrebări de la final va fixa noțiunile prezentate.

Coordonator concurs: Ș.L. dr.ing. Cătălin Silviu Nuțu

Miercuri, 5 Aprilie 2023

Fii informat dacă mediul e poluat!

Participanții sunt instruiți să folosească platformele digitale de urmărire a fenomenelor meteorologice întâlnite pe mare și să conștientizeze impactul diferitelor moduri de poluare. Concursul de întrebări de la final va fixa noțiunile prezentate de profesorii UMC.

Coordonator activitate: Lect. dr.ing. Iuliana Șundri

Joi, 6 Aprilie 2023

Atelierul de Mentorat in Educația STEM (Science, Technologies, Engineering and Mathematics). Cariere în transporturi și logistică

Coordonator atelier: Conf. univ. dr.ing. Cristina Dragomir

Vineri, 7 Aprilie 2023

Concurs Căpitan pe nava viitorului

Facultatea de Navigație și Transport Naval organizează a cincea ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, finanțat de Ministerul Educației. Cu acest prilej sunt invitați să se înscrie 40 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației.

Coordonator concurs: Conf. univ. dr.ing. Nicoleta Acomi

 

Top