Home / Acasă

Acasă

Examenul de Admitere se desfășoară la Baza Nautică, la ora 10:00

ACCESUL ÎN SALA DE EXAMEN SE FACE ÎNCEPÂND CU ORA 9:00,
PE BAZĂ DE CARTE DE IDENTITATE.

NU SE INTRĂ ÎN SALA DE CONCURS CU TELEFONUL MOBIL.

EXAMENUL DUREAZĂ 2 ORE

Descarcă lista de repartizare a canditatilor pe sali admitere iulie 2019

CONCURSUL ARE LOC DOAR LA BAZA NAUTICĂ – SEDIUL UMC LAC MAMAIA

COORDONATE GPS: Latitudine 44.2161920 / Longitudine: 28.6189880

Vezi Harta AICI

Universitatea Maritimă din Constanța este o instituție de învățământ superior de stat, acreditată, cu o ofertă educațională orientată spre domeniul de marină și navigație, coroborând domenii conexe cum ar fi ingineria economică, ingineria mediului și ingineria electronică.

În acest an universitar, Universitatea Maritimă din Constanța oferă 6 programe de studii de licență în limba română cu frecvență, 2 programe de studii de licență în limba engleză cu frecvență, 3 programe de studii de licență în limba română cu frecvență redusă și 13 programe de studii de master (de aprofundare și de cercetare) cu frecvență, din care, 2 programe de studii în limba engleză.

În ceea ce privește pregătirea pentru doctorat, universitatea oferă un program de studii în domeniul Științelor inginerești în Inginerie mecanică. Universitatea Maritimă din Constanța a asumat un rol activ în comunitatea maritimă internațională, încheind o serie de protocoale bilaterale cu universități de profil, atât pentru asigurarea schimbului de studenți și cadre didactice, cât și pentru înlesnirea schimbului de experiență în domeniul maritim.

Top